Koulutus

Haluatko harrastaa koirasi kanssa?

Vaasan Agilityseuralla on sekä jatkuvia, kilpaileville tai kilpailemaan aikoville tarkoitettuja kursseja (”viikkoryhmiä”) että 4-12 kerran tehokursseja. Pyrimme järjestämään kaikille tokossa tai agilityssä jo kilpailleille jäsenille ja heidän koirilleen harjoittelupaikat. Huomaa kuitenkin, että mikäli osallistut seuran harjoituksiin, on sinun myös edustettava VASsia virallisissa kilpailuissa (agilitylisenssi). Mikäli olet kilpaillut agilityssä tai tokossa, käynyt agilityn alkeiskurssin tai harjoitellut agilityä jossain toisessa seurassa voit kysyä paikkaa koirasi tason mukaisessa ryhmässä. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että paikka sopivassa ryhmässä löytyy heti.

Ilmoittautuminen agilityn viikkoryhmiin tapahtuu kausittain. Seuraa tiedotusta!

Ryhmien/kurssien sisältökuvauksia löydät nettisivuilta kohdasta Koulutus > Agility ja Koulutus > Toko, rally-toko & perustottelevaisuus.

Lajikohtaisia koulutusryhmien ja -kurssien järjestämisestä huolehtii pääasiassa lajikohtaiset tiimit. Ole yhteydessä tiimiin, jos sinulla on kurssi-ideoita tai haluat ilmoittautua valmentajaksi tai koulutusohjaajaksi.

Sinustako koetoimitsija, valmentaja tai koulutusohjaaja?

Koetoimitsijoista on aina pienoinen pula, joten VAS tukee mielellään jäsentensä kouluttautumista päteviksi koetoimitsijoiksi, valmentajiksi ja koulutusohjaajiksi. Koetoimitsijana, valmentajana tai koulutusohjaajana toimiminen on myös oiva keino kerätä tarvittavia talkoopisteitä.

Näille kursseille vaaditaan yhdistyksen puolto, joten ole yhteydessä seuran sihteeriin, jos haluat mukaan kurssille. Muista säilyttää maksukuitit osallistumismaksuista tallessa, sillä kun olet kurssit käynyt ja pätevöitynyt, VAS korvaa sinulle osallistumismaksut!

Mikäli sinulla on jo toimitsija- tai koulutusohjaajakortti, mutta se kaipaa uusimista, ota myös siinä tapauksessa yhteyttä puheenjohtajaan.

Scroll to Top